Collagen Anti-Age®

Een jonge huid, gevoed door de wetenschap.

Onze producten
  • tot 50% minder rimpels
  • tot 30% meer elasticiteit
  • 15%  meer hydratatie

Hair Growth & Anti-Hair Loss

Gezond, sterk en volumineus haar, gevoed door de wetenschap

Onze producten

Belène® Hair Care voorkomt haarverlies bij 90% van de gebruikers na 3 maanden*

Over Belène

BELÈNE® is een hoogtechnologische verzorgingslijn die staat voor beauty by science. Een wetenschappelijke aanpak is essentieel voor ons.

De BELÈNE® producten zijn dan ook samengesteld door wetenschappers en huidspecialisten op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten. Al onze oplossingen worden voor lancering uitgebreid getest in klinische en consumentenstudies. We onderscheiden ons door het feit dat onze producten steunen op een uniek 360°-programma waarbij we uitgaan van de kracht van het voeden van binnen- en buitenuit.

Meer over Belène

8 tips om je lokken in de winter te laten stralen

Ons haar tegen de invloeden van de zomerzon beschermen, is geen overbodige luxe indien we stro-haar willen vermijden. Dat is voor de meeste vrouwen een gegeven. Maar ook in de winter vragen onze lokken naar some tender love and care. Ieder seizoen brengt verandering met zich mee: de kleuren in de natuur transformeren, we wisselen de kleren in onze kleerkast, we veranderen van haarcoupe, … Dus ieder seizoen brengt ook zijn aandachtspuntjes voor je haren met zich mee.

Lees meer

Parabenen, siliconen en sulfaten. Is de boycot terecht of overdreven?

You are what you eat. Met deze uitspraak zijn velen onder ons het ondertussen eens. Maar staan we wel genoeg stil bij wat we dagelijks op onze huid smeren en welke invloed dit heeft op niet alleen ons uiterlijk maar ook ons innerlijk? Om nog maar te zwijgen van de impact op het milieu. Laat ons eens even een kijkje nemen naar ingrediënten die veelvoorkomend zijn in de cosmeticawereld, maar tevens door velen naar de zwarte lijst worden verbannen. En is deze boycot terecht of niet?

Lees meer

Crèmes: een dag en nacht verschil

Smeren maakt voor heel wat vrouwen en mannen deel uit van hun dagelijks verzorgingsritueel. Er zijn heel wat producten op de markt om de huid te hydrateren, beschermen en voeden. De meeste skin care merken bieden zowel dag- als nachtcrèmes aan. Volgens sommigen is het overbodig dat er 2 potjes in de badkamer staan, want deze crèmes doen toch beide hetzelfde? Maar dit is een fabeltje. Er is een groot verschil qua textuur en werkzaamheid.

Lees meer