Collagen Anti-Age®

Een jonge huid,
gevoed door te wetenschap.

Onze producten
  • tot 50% minder rimpels
  • tot 30% meer elasticiteit
  • 15%  meer hydratatie

Hair Growth & Anti-Hair Loss

Gezond, sterk en volumineus haar, gevoed door de wetenschap

Onze producten

Belène® Hair Care voorkomt haarverlies bij 90% van de gebruikers na 3 maanden*

Over Belène

BELÈNE® is een hoogtechnologische verzorgingslijn die staat voor beauty by science. Een wetenschappelijke aanpak is essentieel voor ons.

De BELÈNE® producten zijn dan ook samengesteld door wetenschappers en huidspecialisten op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten. Al onze oplossingen worden voor lancering uitgebreid getest in klinische en consumentenstudies. We onderscheiden ons door het feit dat onze producten steunen op een uniek 360°-programma waarbij we uitgaan van de kracht van het voeden van binnen- en buitenuit.

Meer over Belène

Crèmes: een dag en nacht verschil

Smeren maakt voor heel wat vrouwen en mannen deel uit van hun dagelijks verzorgingsritueel. Er zijn heel wat producten op de markt om de huid te hydrateren, beschermen en voeden. De meeste skin care merken bieden zowel dag- als nachtcrèmes aan. Volgens sommigen is het overbodig dat er 2 potjes in de badkamer staan, want deze crèmes doen toch beide hetzelfde? Maar dit is een fabeltje. Er is een groot verschil qua textuur en werkzaamheid.

Lees meer

Cosmetica met een geweten: veggie, vegan, dieproefvrij & cruelty free

Meer en meer mensen liggen wakker van de impact die hun keuzes hebben op de mensen rondom hen, de dieren en de planeet. We zien zowel bij consumenten als bij producenten een toenemend besef dat cosmetica en verzorgingsproducten ook diervriendelijk kunnen zijn. Veggie, vegan, dieproefvrij, cruelty free, … het zijn modewoorden die de laatste jaren aan populariteit gewonnen hebben. Maar wat betekenen al die termen in de cosmeticawereld nu exact?

Lees meer

Alles wat u moet weten over haarverlies

Haarverlies hoort tot de haargroeicyclus en het is dus volstrekt normaal om tussen de 50 en 100 haren per dag te verliezen. Wanneer dit aantal hoger ligt, is er echter sprake van een probleem. In deze blog brengen we verschillende oorzaken van haarverlies in kaart en verkennen we niet-chirurgische oplossingen.

Lees meer