360° programma Skin care

Huidverzorgingsprogramma

Het BELÈNE® Collagen Anti-Age huidverzorgingsprogramma streeft naar doeltreffende en zichtbare vermindering van rimpels, kraaienpootjes en droogtelijntjes en verloopt in 2 fasen.

Start nu met de BELÈNE® Collagen Anti-Age 360° technology, waarbij de Collagen Anti-Age Beauty Drink gecombineerd wordt met de Collagen Anti-Age cosmeticaproducten uit de huidverzorgingslijn, en ervaar dat uw huid er steviger, stralender en jonger zal uitzien na het succesvol voltooien van dit 2-fasen programma.

Er wordt aanbevolen om Collagen Anti-Age Beauty Drink gedurende minimaal 1 maand (= fase 1) en bij voorkeur 3 maand (= fase 2) te gebruiken.

Combineer voor een optimaal, zichtbaar effect met de Collagen Anti-Age cosmeticaproducten uit de huidverzorgingslijn.

Fase 1

Na slechts 1 maand dagelijks gebruik van Collagen Anti-Age Beauty Drink merkt u reeds dat uw huid een meer jeugdige look heeft:

  • Zichtbaar mindere doffe huid
  • Stralende, frisse teint
  • Betere hydratatie

Wetenschappelijke data ondersteunen bovenstaande bevindingen en wijzen dit toe aan het uitzonderlijk hoog gedoseerde hyaluronzuur in Collagen Anti-Age Beauty Drink dat reeds na enkele weken de vochtbalans van de huid herstelt en optimaliseert waardoor droogtelijntjes en kraaienpootjes vervagen.

Ondertussen zijn er ook structurele processen in de epidermis van start gegaan, die de verzwakte onderliggende structuur van de huid verbeteren en rimpels als het ware opvullen voor een jongere strakkere huid. Voor een maximaal effect wordt uw dagelijks beautyshot-ritueel best ook nog tijdens fase 2 van dit programma verdergezet.

Verzeker u van een optimaal, zichtbaar effect met de BELÈNE® Collagen Anti-Age 360° technology en combineer met de Collagen Anti-Age cosmeticaproducten uit de huidverzorgingslijn. Klik hier voor meer informatie.

Fase 2

Na 3 maanden dagelijks gebruik van Collagen Anti-Age Beauty Drink is uw huidstructuur spectaculair gewijzigd:

  • Tot 50% minder rimpels en fijne lijntjes
  • Sterk haar en sterke nagels
  • Strakkere huid over het hele lichaam

Geniet ten volle van de resultaten van uw Anti-Age Beauty behandeling met een jonge, gezonde en stralende huid!

Klinische studies illustreren dat de inname van marine collageen resulteert in synthese van nieuwe collageenvezels. Meer collageen zorgt voor een sterker vezelig netwerk dat structurele steun biedt aan de huid en andere lichaamsweefsels. Collageen boostende anti-verouderingsproducten zijn bijgevolg kostbare bondgenoten voor het behoud van een gezonde, stevige en jong-ogende huid.

Eeuwig trouw aan uw terug jong-ogende huid

Voor een behoud van uw jongere, gladde, stralende huid raden we u aan de Collagen Anti-Age cosmeticaproducten (dagcrème, nachtcrème en serum) uit de huidverzorgingslijn continu te gebruiken. De Collagen Anti-Age Beauty Drink kan in kuurvorm enkele keer per jaar worden herhaald. Ideaal is een kuur in het begin van de lente en na de zomer in te lassen.