Over Belène

BELÈNE® is een hoogtechnologische verzorgingslijn die staat voor beauty by science.

Een wetenschappelijke aanpak is essentieel voor ons.

BELÈNE® is een hoogtechnologische verzorgingslijn die staat voor beauty by science.

De BELÈNE® producten zijn dan ook samengesteld door wetenschappers en huidspecialisten op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten. Al onze oplossingen worden voor lancering uitgebreid getest in klinische en consumentenstudies. We onderscheiden ons door het feit dat onze producten steunen op een uniek 360°-programma waarbij we uitgaan van de kracht van het voeden van binnen- en buitenuit.

Skin care

In september 2018 werd BELÈNE® geboren en kon België kennismaken met een nieuwe generatie Anti-Age huidverzorging. BELÈNE® Collagen Anti-Age is het geheim tot een jonge en stevige huid. Door het boosten van collageen en hyaluronzuur wordt de huid gladder, elastischer, steviger en frisser. Zeg vaarwel tegen rimpels, expressielijntjes en kraaienpootjes en dit zonder cosmetische en medische ingrepen.

Skin care producten

Hair care

BELÈNE® Hair Care werd in oktober 2019 toegevoegd aan het gamma. Deze lijn biedt een oplossing voor mannen en vrouwen die geplaagd worden door dun en futloos haar en haaruitval. De Hair Care producten bevatten keratine, vitaminen en mineralen die het haar en de hoofdhuid van binnen- en buitenuit voeden. Het resultaat? Mooie en gezonde haren van wortel tot punt.

Hair care producten